Over mij

Mijn naam is Jeanne Roeffen (1993). In november 2022 heb ik mijn eerste boek uitgebracht, getiteld: 'Dit is waarom'. Dit boek is een verzameling verhalen waarin ik mijn ervaringen uit voornamelijk het werken in het ziekenhuis deel. Ook zijn er verhalen in opgenomen vanuit een verpleeghuis waar ik gewerkt heb en een verpleeghuis waar ik stage heb gelopen.

Als kind had ik nooit gedacht de zorg in te gaan. Ik wilde mijn fantasie en creativiteit gebruiken door aan de Filmacademie te gaan studeren. Echter liep mijn leven net wat anders dan ik oorspronkelijk had gedacht en ben ik verpleegkunde gaan studeren, met uiteindelijk dit boek als gevolg! 

Met mijn verhalen geef ik je een inkijkje in het leven van een verpleegkundige. Hiermee hoop ik vooroordelen omtrent de zorg te doorbreken en hoop ik mensen te enthousiasmeren voor de zorg. Ook hoop ik verlichting te mogen creëren voor mensen die al werkzaam zijn in de zorg en die het af en toe zwaar hebben. Het is niet altijd een even gemakkelijk beroep, maar soms doen er zich van die momenten voor waardoor je denkt: dit is waarom…